Yle/uutiset

Economies Of Scale Suomeksi

Posted on

"Suomeksi termi kuvaa että yksikköhinta / kustannus on halvempi mitä enemmän yksiköitä tuotat.". "Suuruuden ekonomiasta puhutaan meilla ". Many translated example sentences containing "economy of scale" – Finnish-​English dictionary and search engine for Finnish translations. Katso sanan economies of scale käännös englanti-suomi. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä!

Economies Of Scale Suomeksi

Yle/uutiset

Silo Ai

Posted on

Tekoälyn asiantuntijayritys bistrooncinders.com on saanut Business Finlandilta kasvumoottorin käynnistystukea tekoälyn ekosysteemin kehittämiseen. Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Silo AI Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu! Tekoäly-yritys bistrooncinders.com sai 10 miljoonan rahoituksen – nyt tavoitteena kasvaa ”​eurooppalaiseksi tekoälyn lippulaivayritykseksi”.

Silo Ai

Yle/uutiset

Yökkäysrefleksi

Posted on

on huomattavasti pienempi kuin esim. synnytyksessä; auttaa esimerkiksi yökkäysrefleksin hillitsemisessä; toipumisaika on nopea, ja saattajaa ei tarvita. yökkäysrefleksi tulee ihan yhtäkkiä mitä tää on? pelokas. Ilmoita. eli mulla on nyt 3 kuukautta silleen ollut että kaulan/kurkun lihaksen. vaan enemmän siihen tunteeseen.. Ja ehkä joku trauma lapsuudesta. Se yökkäysrefleksi on kaikista kauheinta, sit kun sitä oksennusta tulee niin "kaikki ok​":D.

Yökkäysrefleksi

Yle/uutiset

Windows 7 Starter

Posted on

Microsoft on poistanut monia Windows 7 Starterin personointivaihtoehtoja. Mukana on vielä paljon tavaraa, mutta osa siitä on piilotettu, joten tässä näytämme. Windows 7 Starter -versio on melko kauhea - Aero-tehosteista, kotiteattereista, 64​-bittisistä monitoreista, Media Centeristä, Sticky Notesista, Mobility Centeristä. windows7 starter. miten saan win7 staterin suomenkieliseksi kaikki on tehty region ja langue osiossa mutta ei vaihda kieltä suomeksi. ei löydy päivityksiä ei ole.

Windows 7 Starter

Yle/uutiset

Eläkkeellä Töissä

Posted on

Koska eläkkeellä tehdystä työstä kertyy uutta eläkettä, on siitä maksettava myös eläkevakuutusmaksut. Eläkettä kertyy myös omaishoitajan tai. Ja mikäs siinä, töitä on tarjolla ja jos vain on työkykyä, ei muuta kuin töihin. Jos teet työtä vanhuuseläkkeellä ollessasi, lisää eläkettä kertyy 1,5. Eläkkeellä töissä. Voit tehdä töitä eläkkeelläkin. Työnteko eläkkeellä kannattaa, sillä eläkettä kertyy lisää, kunnes täytät ylimmän vanhuuseläkeiän. Työntekijänä​.

Eläkkeellä Töissä

Yle/uutiset

Manitbois

Posted on

Explore Instagram posts for tag #manitbois - bistrooncinders.com Vuonna MTV3:lla esitettiin 17 jaksoa sketsisarjaa nimeltä Manitbois ja sen päätähtinä häärivät Aake Kalliala ja Pirkka-Pekka Petelius. Omituinen höpöttäjä (Pirkka-Pekka Petelius). Radiotoimittajat Ben Hur ja Doctor Zivago hokevat: "Upeeta, mahtavaa". Manitbois on Pirkka.

Manitbois

Yle/uutiset

Stormy

Posted on

Trumpin kanssa riitautuneen pornotähti Stormy Danielsin asianajaja pidätettiin epäiltynä perheväkivallasta. Asianajaja Michael Avenatti tunnetaan presidentti. Donald Trump kutsui Stormy Danielsia "hevosnaamaksi" Twitterissä muutama vuosi sitten. Kalifornian ylioikeus on määrännyt presidentti Donald. Donald Trumpiin kohdistuneet suhdesyytökset ovat imaisseet aikuisviihdetähti Stormy Danielsin myrskyn silmään. IS selvitti, millainen tähden.

Stormy

Yle/uutiset

Jouluruusu Kastelu

Posted on

sijoita jouluruusu valoisaan ja viileään paikkaan; kukinnan aikana kastele tasaisesti; pintamulta saa kuivahtaa hieman kasteluiden välillä; sisätiloissa olevaa. Kastele jouluruusua säännöllisesti, mutta vältä liian märkää multaa. Laita kasteluvesi ruukunaluslautaselle, josta kasvi saa imeä sitä tunnin ajan. Kaada. Jouluruusut ovat talven ja aikaisen kevään kukkijoita. Ne sopivat varjoisten perennaryhmien reunoille tai puiden aluskasveiksi.

Jouluruusu Kastelu

Yle/uutiset

Sosiaalinen Ongelma

Posted on

Avainsanat: sosiaaliset ongelmat, hyvinvointiongelmat, ylisukupolvisuus, kuormittunut lapsuus, periytyminen, narratiivisuus, sosiaalinen konstruktionismi. luvun sosiaaliset ongelmat: köyhyys, syrjäytyminen, perusturvan puutteet. Sosiaalipolitiikan päivät Ohjelma ja abstraktit. Miten tabu syntyy? Miten jotkut sosiaaliset ongelmat nostetaan avoimeen keskusteluun? Tätä pohtii Hanna Kiuru blogissaan.

Sosiaalinen Ongelma

Yle/uutiset

Lentopallo Suomen Cup

Posted on

Sastamalalainen VaLePa on voittanut lentopallon miesten Suomen cup -​mestaruuden. Se kukisti lopputurnauksen cup-finaalissa Tampereella. Savo Volleyn Severi Savonsalmi ja Fedor Ivanov sekä VaLePan Erik Sundberg verkolla lentopallon miesten Suomen Cupin loppuottelussa. Yle näyttää naisten ja miesten lentopallon Suomen cupin loppuottelut. Miesten loppuottelu Hurrikaani Loimaa - VaLePa Lentopallon Suomen cup, miesten.

Lentopallo Suomen Cup